nieuwe gokkasten

De oude gokkasten worden steeds meer vervangen door nieuwe gokkasten, de zogenaamde videoslots. Je ziet de rollen niet meer in het echt draaien zoals vroeger, maar je ziet de rollen draaien via een computerscherm. Het spelen op een gokkast wordt steeds spectaculairder. Bij sommige kasten zit er een waar verhaal achter. De videoslots zijn voorzien van video’s en muziek. De speler wordt zo helemaal op zijn wenken bediend. Op deze website hebben wij een groot aantal nieuwe gokkasten verzameld en plaatsen telkens de laatste nieuwe modellen gokkasten. In het menu aan de rechterzijde kan je snel op zoek gaan naar zowel populaire alsmede de nieuwste slots.

3D-kasten

Vooral de jongere generatie speelt op de nieuwe gokkasten. Er zijn tegenwoordig zelfs 3D-kasten op de markt. De inzet kan per kast verschillen. Je kunt bij sommige al spelen vanaf vijf cent. Natuurlijk zijn er weer tal van mogelijkheden op de kast. Zo kan je spelen op 1 lijn, maar ook voor tien lijnen. Wat ook nieuw is bij videoslots, is dat je automatisch kunt spelen. Je hoeft dus niet meer bij elke beurt te klikken. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld automatisch tien keer achter elkaar de kast te laten draaien.

In het begin zal het natuurlijk wel wat onwennig zijn, maar als je eenmaal bezig bent met spelen dan wen je er vanzelf aan. Je zult merken dat je er veel meer plezier mee beleeft. De nieuwe gokkasten zijn er in vele verschillende soorten. Bij sommige kasten kan je zelfs thema’s kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld met allemaal kaarten spelen of met alleen maar dobbelstenen, maar je kunt natuurlijk ook voor de traditionele afbeeldingen kiezen.

Niet alleen in de kroeg of in een snackbar kan je op de nieuwe videoslots machines spelen, maar ook op internet zijn ze volop in trek. Je kan hier spelen voor de lol, maar ook om het echte geld. Je kan vaak geld overmaken via de bank (iDeal), per sms of door te bellen. Let wel op dat je op sommige sites pas bij een bepaald bedrag een betalingsaanvraag kunt indienen. Meestal ligt dit rond de 25 euro. Dus als je vijf euro stort, moet je er eerst voor zorgen dat je winst maakt voordat je het kan terug laten storten.

Traditionele slots

Op de nieuwe videoslots speel je vaak met een rij van vijf en niet meer met de traditionele rij van drie. De winkansen worden hiermee wel vergroot. Wil je toch gewoon terug naar de traditionele slots met haar ouderwetse rij van drie, dan kan dat ook gewoon. Je wijzigt de instellingen en je kunt gewoon weer met een rij van drie spelen. In de casino’s zie je bijna niet meer anders. Daar zie je alleen maar gokkasten staan met een ‘tv-scherm’.

Bij de videoslots kan je vaak bonusspelletjes spelen. Zodra je iets wint kan je, je prijs verdubbelen of verliezen. Het is dus eigenlijk dubbel gokken. Ook mag je af en toe een keer gratis draaien. Sommige video slots hebben een ware verhaallijn. Zo kan de kast in het teken staan van een film, serie of een spelletje. Het wordt nu nog leuker om op een gokkast te spelen.